Широј јавности је постао познат као хармоникаш у групи "Слатки грех", која је пратио Лепу Брену, а деведесетих се окушао и као певач.

Можда и највеће пословне успехе постигао је водећи продукцију "Гранд" и стварајући популарно певачко такмичење "Звезде Гранда", које је изнедрило бројне популарне певаче.

Фото: Репринт Саборр

 

О томе колико је Саша придавао пажњу моди и одећи сведочи његово гостовање у рубрици "Из мог бутика" часописа "Сабор" деведесетих година.

Саша је демонстрирао како изгледа у великом броју одевних комбинација, а похвалио се и како има више одеће од свих певачица.

Фото: Репринт Саборр

 

- Имам више гардеробе од свих певачица - самоуверено се хвалише новопечени солиста, симпатични, вижљасти, младолики Саша Поповић.

Да је његова тврдња близу истине, видели смо када је на снимање дошао са коферима пуним ствари, коментаришући да то ни из далека није све и да му је због тога било крајње тешко да се одлучи у чему да се слика. У његовој гардероби очит је контраст: стил му се креће од, како каже, високе моде до спортске одеће, али обавезно најмодерније. Специјална одела и сакое у којима је снимио спот, сашила му је Меланија Чуић, уз помоћ Саше који је, према њеним стриктним упутствима, све детаље довукао из иностранства. Мало "ћорав", носи наочари искључиво чувених фирми, опседнут је мирисом Келвина Клајна "обсешн", није имун ни на злато (сат, ланчићи...), а од патика, јасно, бира само "рибок".

Како је Саша изгледао у бројним одевним комбинацијама, погледајте у галерији:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".