Певач Жељко Јоксимовић у складном је браку са познатом водитељком већ више од десет година, а њихова љубавна бајка многима је узор.

Из огромне љубави на свет је дошло троје деце, првенац Коста и близнакиње Ана и Срна које популарни пар не експонира јавно. Жељко има и мезимицу из претходног брака која је израсла у праву лепотицу и кренула очевим стопама, а однос Мине и Јоване Јоксимовић изузетно је занимљив домаћој јавности.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Имајући у виду да брачни пар своју приватност бира да задржи за себе, оно што је приметно путем друштвених мрежа јесте да породица одлично функционише с обзиром на то да и Мина Јоксимовић живи у породичном дому водитељке и певача.

Какав однос су изградиле Мина и Жељкова садашња супруга нисмо сасвим сигурни, а на ову тему се много спекулисало последњих година. Сада је многима запало за око да се њих две не прате на популарној друштвеној мрежи "Инстаграм" на којој су обе веома активне.

Било како било, то је само њихова ствар коју ако буду желеле поделиће са знатижељницима, а једном приликом водитељка се огласила на ову тему те рекла да у тој причи нема никаквог сензационализма.

 

 

- Ја Мини не могу да будем другарица, не могу да јој будем ни мама. Ја могу да јој будем пријатељ и неко ко ће, шта год да јој треба у животу, увек бити ту. Људи страшно мешају улоге. Мислим да Мина има дивне родитеље - дивну маму и дивног тату. Мина је члан наше породице. Она је ту са нама. Као што има ту топлину у кући своје мајке, има је и у нашем дому. Знам да људи траже сензацију, али овде је нема - рекла је Јована својевремено у једној емисији.

(Стори)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".