Јануар

Када је реч о зезању са неким, ови људи су прилично конзервативни, али када им се неко заиста допадне, изузетно су упорни у остварењу својих снова. Красе их изузетно прљаве маште и, уз оне рођене у новембру, праве су звери у кревету.

Фебруар 
Ови људи су веома авантуристички расположени. Они су изузетно страствени, али ту страст ц́ете морати озбиљно да зарадите. Иако су временом спремни за велике ствари, важно им је да се емотивно повежу са партнером. А управо ово повезивање је за њих дуготрајан процес, за који морате бити спремни.

Фото: Профимедиа

 

 

Март

Људи рођени у марту воле да проводе време у кревету и биц́е у кревету онолико колико им остатак живота дозвољава. За њих је секс много више од физичког изражавања страсти, веза са партнером је веома важна и подижу интимност на потпуно нови ниво.

Април
Ове особе су веома самосталне, па када уђу у везу са неким, предају јој целог себе. Секс са овим људима је супер интензиван и страствен, али када се заврши, готово је. Можда горе од страсти у вези, али њихова привлачност према особи исто тако брзо изгара.

Мај
Овим људима је најважније да им је секс пријатно искуство. Заљубљени су у сам секс и све док се одвија на свиленим чаршавима, будите спремни на праве маратоне уживања.

Јун
Ови изузетно радознали људи спремни су да испробају све могуће позе које постоје и друге зачине који ће секс учинити још интензивнијим искуством. Ако волите прљаве разговоре, ово је особа за вас, а ако су секс и секс преко телефона нешто што вас узбуђује, ово је ваша сродна душа.

Фото: Профимедиа

 

 

Јул

Да би се секс уопште могао са овим људима, они морају да осете емоционалну везу. Они морају да се осећају безбедно са својим партнером, а када се то догоди, нема ништа што неће учинити за свог партнера. Они су велики љубавници јер воле да удовоље свом партнеру и да светлуцају око њих.

Август

Ови људи су растрзани између две крајности – или су крајње себични, или су изузетно великодушни. Или ће желети да својој партнерки пружи апсолутно све што пожели, или ће се једноставно окренути и отићи у кревет са неким другим. Мрзе да им се говори шта да раде у кревету и воле да покажу своје сексуалне вештине.

Септембар
Ово су веома страствени људи, али увек покушавају да контролишу своје емоције, па је када је у питању секс потребно доста времена да се потпуно опусте и дозволе себи велики оргазам. Можда неће ускочити у секс, али када једном осете емоционалну везу, не постоји ништа што неће учинити за свог партнера.

Фото: Профимедиа

 

 

Октобар 
Са собом ће вам нацртати све што вас чека, упознаће вас са свиме што можете да очекујете и осећањима која ће вас прожети. Уживаће у целом процесу завођења и предигре и трудиће се да искуство траје онолико колико је потребно. Овим људима можда недостаје страст, али они то надокнађују великом пажњом, шармом и романтиком.

Новембар

 Ови људи су ходајућа дефиниција страственог секса. Они желе да поседују свог партнера и желе да њихов партнер поседује њих, и спремни су на све да то постигну. У сексу ће покушати све што се може, само да би могли рећи да су нешто урадили.

Децембар

Људи рођени у децембру су веома креативни у кревету. Воле да измишљају приче, игрице и разне улоге за себе и свог партнера. Често је тешко дубље се повезати са њима, али је зато секс са њима сваки пут забавно искуство.

(Информер) 

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".