- Желео бих из дубине срца да се извиним човеку чија сам кола блокирао на паркингу и није могао да изађе док нисам дошао. Добио сам информацију да му је дете болесно. Извинио сам се на лицу места. Ако чита ово, хтео сам још једном јавно да му се извиним. Потпуна одговорност је моја, иако уопште нисам имао ту намеру. Једноставно, случајно сам погрешио и извињавам се до пода, а њему наклон што је био јако пристојан, стрпљив и толерантан. Ја сам већ извукао наравоученије, водићу више рачуна о другима. Човек ми је одржао лекцију доброте у себи. Хвала ти много - објавио је један корисник Фејсбука у групи "За бољи Младеновац".

Реакције на ово јавно извињење биле су више него позитивне.

Фото: З. Јовановић

 

"Обојици капа доле. Браво! Још има праве господе", "Браво, мало је оних који се тако извине", "Лепо, пристојно и коректно са твоје стране. Увек сам веровао да има часних људи попут тебе", коментари су на објаву.

Један господин је истакао да непрописно и непажљиво паркирање представља велики проблем у граду.

- Свака част господину који је био пристојан и није правио проблем, лепо је и од тебе сто си увидео своју грешку, али већина је толико безобразна. Једноставно их није брига за друге и да ли неког блокирају. У нашем граду је то уобичајена ствар - гласи његов коментар.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".