Елизу Флечер (34), учитељицу и мајку двоје деце, која је иначе и наследница хардверске фирме вредне милијарду долара су отели, а сигурносне камере су уснимиле црни џип на месту где је нестала!

Полиција је саопштила да им је пријављено да је жена, иначе ћерка милијардера, киднапована док је џогирала у близини универзитета у САД. Елиза Флечер (34) је у петак била ишла на јутарње трчање када је наводно угурана у црни СУВ аутомобил.

Према извештајима сведока, она је трчала у близини улице Зак Курлин у Мемфису око 4:20 ујутро када се догодила отмица.

 

 

Према изјавама сведока, дошло је до кратке борбе између ње и отмичара пре него што су је угурали у возило. Флечерова је наследница богатства од милијарду долара, која ц́е наследити и породични хардверски посао Оргил Инц.

Породица нуди награду од 50.000 долара за информације које би могле да доведу до њеног проналажења. Њен телефон је пронађен разбијен поред њене флашице за воду испред имања које припада универзитету, док су сигурносне камере снимиле Флечерову пре него што је нестала.

Полиција Мемфиса сада тражи да се јаве сви који имају неку информацију. Последњи пут је виђена у розе мајици и љубичастом шорцу.

- Не знамо шта се дешава, али сви је очајнички траже, а полиција ради на томе. Ако нешто знате или сте видели рано јутрос, само вас молимо да се јавите. Желимо да је пронађемо - рекао је њен пријатељ, Харт Робинсон за ВРЕГ.

У истрагу су укључени и ФБИ и истражни биро Тенесија.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".