Тајсон Фјури је један од најбољих боксера света у протеклих 10-ак година, али и један од најконтроверзнијих. Ипак, није “Краљ Цигана” ни близу контроверзан као његов млађи брат Томи, који је такође боксер.

У каријери има скор 8-0, али много је познатији по учешћима у ријалитијима у Великој Британији, где је правио бројне глупости.

Фјури млађи претходних дана је био виновник још једног инцидента. Све се дешавало у раним јутарњим часовима, а пролазници су снимали шта се дешавало на улици, где је главну улогу имао управо 23-годишњи боксер.

Он је полуго на киши песницама кренуо на властитог брата Романа, те једног од пријатеља. “Тхе Сун” је имао и сведока догађаја који је све снимио.

– Кренули смо на одмор и пријатељ је требало да нас покупи око 4 сата ујутро. Ставили смо кофере и таман смо намеравали да кренемо, када смо видели Томија без мајице. Викао је на брата и тада нам је привукао пажњу.

– Нису се обрачунавали већ су се за*ебавали. Близак је брату, а зна и да се туче. Видећете све у видео снимку – говори сведок догађаја.

Томи Фјури је недавно требало да има меч против YоуТубе звезде Џејка Пола. Међутим, дуел је отказан јер Фјури није могао да уђе у Сједињене Америчке Државе.

Наравно, оптужбе за одустајање стигле су на адресу британског боксера који је одавно много познатији по дружењу с лепим ђевојкама, него по боксерским успесима.

Он је одрадио осам мечева и осам је добио, али све су то били дуели с анонимусима и још увек је без правог изазова.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".