ЛУКА Пилчевић из Београда осумњичен је за убиство Милића Миње Шаковића, а Крагујевчанин Душко Танасковић да му је у томе помогао.

- Л.П. из Београда осумњичен је за убиство Милића Миње Шаковића, а Душко Танасковић да му је у томе помогао - саопштила је јутрос у Подгорици виша тужитељка Ана Радовић.

Фото: Фејсбук принтскрин/Luka Pilčević

 

Тужитељка је, на конференцији за медије, објаснила је да је кривична пријава против њих поднета 20. јула и да је истог дана за њима расписана потерница.

Потврдила је да је Танасковић ухапшен у Хрватској звог другог кривичног дела.

Веско Недовић казао је да је покојни Шаковић био евидентиран као високопозиционирани члан једне организоване криминалне групе.

Недовић је казао да су након убиства прикупили већи број обавештења од грађана, спровели бројна вештачења, али да се и даље раде вештачења у односу на потенцијалне саучеснике.

Да подсетимо, Подгоричанин Милић Миња Шаковић убијен је 17. јуна у Будви у пуцњави која се десила нешто пре поноћи. За то време Црногорац је био у кафићу "Корковадо".

Има Шаковића помињано је медијима у оквиру истраге о убиству вође навијача "Партизана" Александра Станковића, званог Сале Мутави 2016. године. Шаковић никад није процесуиран за тај злочин.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".