Иако је млади пар негирао гласине о вези, многи су схватили о чему је реч. Иначе, Харис је против везе док је Војажева мајка Жана више него одлично прихватила Ђину, што се могло запазити на премијери прве епизоде серије ''У клинчу''.  

- Откад су се појавиле фотографије са њиховог дејта на Гардошу, Војаж и Ђина су баш у проблему. Није им јасно како их је неко усликао кад су јако водили рачуна да их неко не види. Али љубав се не може сакрити. Зато су се договорили да не признају везу и да и даље тврде да су само другари. Ипак, у кући Џиновића је настала права драма кад је Харис сазнао да му се ћерка забавља са младим певачем. Жестоко ју је искритиковао и рекао да то мора одмах да престане и да неће да чује за то да се његова ћерка забавља са певачем. Она му се правдала да то није истина и да су они само пријатељи, али Хариса уопште није убедила у то. Тада му је и постало јасно зашто је ове године одлучила да не иде са мајком Мелином на Азурну обалу, коју обожава, већ да остане у Београду - прича извор Курира и додаје:

Фото:ТикТок/Принтскрин/djinadzinovic

 

- Харис је полудео. Он је једва прихватио и Ђининог бившег дечка, фудбалера Андреја Ђурића, и то њихово јавно експонирање везе, што се њему никада није свиђало. Сада, када је сазнао да му се мезимица забавља с певачем, одлепио је начисто. Она је одмах јавила Војажу каква јој је ситуација у кући и да морају да се потруде да све увере да међу њима нема ничег више од пријатељства. Зато је Војаж и рекао да им приче о томе да су њих двоје партнери стварају проблем на личном плану и да они имају породице и презимена које стоје иза њих и чији образ морају да сачувају, док је Ђина рекла да више нема наводног дечка, о коме је причала, када је за Михајла рекла да су само "бата и сека". Осим тога, Војаж је схватио да је за јавност боље да не признају везу, јер сматра да ће због нове девојке изгубити велики број женских фанова, које чине његов највећи део публике и које су луде за њим.

Фото: Инстаграм принтскрин/ djinadzinovic

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".