Београђанка Биљана, чији је пун идентитет познат редакцији Блица, је за длаку избегла трагедију после наизглед обичне вожње линијом 31 градског превоза. Све се догодило на станици "Јужни булевар" у среду око 21 час. Возач аутобуса је својом непажњом вратима Биљани прикљештио ногу, после чега је она пала тачно испод точка возила.

- У тих пар секунди ми је живот прошао пред очима. Само сам размишљала о томе како ће да ме прегази", каже Биљана. Биљана сваки дан на тој станици чека аутобус 17 или 31, како би наставила пут до куће. Овог пута аутобус је стизао на станицу док је она била далеко, па је морала да потрчи. "Дотрчала сам и видела да је аутобус број 17, за којим сам потрчала, крцат, али на срећу иза њега је ишао скоро потпуно празан 31. Уредно сам пришла задњим вратима и пустила да прво изађе једна девојка - каже Биљана.

Фото: Танјуг

 

Када је био њен ред да уђе у аутобус, врата су се нагло затворила, а Биљана је остала заробљена. "Врата су ми ухватила ногу и трудила сам се да се истргнем пре него што аутобус крене. Некако сам извукла ногу, али притом сам пала на тле, тачно под точак аутобуса.Само сам затворила очи и склупчала се. Већ сам видела како точкови прелазе преко мене", каже Биљана.

Аутобус, на срећу, није кренуо, а Биљани су путници са станице помогли да устане и увели је у аутобус. "Ту је била једна девојка која ми је помогла да устанем. Путници који су били у аутобусу су ми рекли да су викали да сам заглављена и да аутобус не креће",каже Биљана. Биљани је у једном тренутку пришао и возач који је, како каже, није видео. 

- Рекао ми је: 'Ја вас нисам видео' и питао да ли треба да зове хитну. Ја сам рекла да не треба, мада, ево, сад кад погледам, можда је и требало! Нога ми је скроз отекла, лежим у кревету и морала сам да је подигнем. Свакако ћу отићи да је снимим - каже Биљана.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".