Једна од засигурно најуспешнијих певачица са наших простора која се може похвалити многобројним хитовима сада ужива у како сама каже "мирним пензионерским данима" и у улози баке, била је једна од најпожељнијих певачица наше естраде у старој Југославији чему сведочи и фотографија Весне Змијанац настала пре неколико деценија. Сада шездесетпетогодишња Весна, остављала је без даха својом појавом и изгледом, а мушкарци су јој падали под ноге док су јој многе жене завиделе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Фотографија Весне Змијанац из осамдесетих година када је певачица била на поћетку своје сада богате каријере, недавно је поново угледала светлост дана те нас подсетила ове фаталне плавуше која је својевремено привлачила огромну пажњу својим изазовним издањима и веома упечатљивим стајлинзима.

Иако је време учинило своје те је певачица сада потпуно другачија, многи коментаришу Весну у суперлативу и сматрају да јој године не могу ништа те да и даље изгледа одлично.

Коментаришући данашње певачице које имају обичај да буду превише обнажене у јавности, Весна Змијанац открила је једном приликом да ни њој у младости то није било страно, али да је то радила са укусом.

Фото: Предраг Митић

 

 

- Ја сам то мало другачије радила, било је то некако ексклузивније и еротичније, колико је смело у то време - рекла је и додала да никада није наилазила на осуде због тога:

- Никад ми нико није тако нешто замерао. Управо јер је то било толико лепо и са укусом, а притом сам толико добро певала и имала сјајне песме, па ми се све прашта.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".