Након што се прочуло да је Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, решио да купи неколико некретнина у Опатији, односно да постане комшија снајке Николине Пишек која, такође, живи у Хрватској, огласио се и сам отац покојног историчара уметности Видоја Ристовића и потврдио ове наводе, преноси "Курир".

Фото: АТА имагес

 

 

- Мене не интересује њена кућерина коју је зидала с Видојем, не планирам због тога да се судим с Николином. Адвокате у Хрватској сам ангажовао јер купујем велику кућу у Опатији, где планирам да живим. У плану ми је да купим неколико кућа тамо, раније сам тамо живео. Желим да имам своју оазу у којој ћу моћи да боравим у старости - истакао је Миша.

Осим тога, Ристовић је подвукао да не зна шта се дешава са имовином његовог сина, као ни када ће бити отпочета оставинска расправа.

- С њом нисам ни у каквом контакту, немамо комуникацију. Не знам шта се дешава с тим, мој адвокат је био на одмору. Колико сам ја упућен, тај поступак ће се покренути тек половином септембра - закључио је Ристовић.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Витор и Пишекова су месецима водили прави медијски рат, износећи притом бројне породичне тајне на видело, да би све то напослетку утихнуло. Видоје Ристовић, Николинин супруг и Виторов син, преминуо је 8. маја текуће године услед запаљења срчаног мишића.

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".