Данијела је на свом ТикТоку поделила снимак настао у ресторану, а ту је објаснила како јој је њен дечко Ендрју предложио да узме одрезак "wagyu", што је она и учинила. Проблем је настао када је грешком наручила већу порцију, која је износила чак 312 долара.

- Мој оброк коштао је 312, а његов 48 долара - написала је Данијела у објави. На снимку се после тога види Ендрју, који на шаљив начин покушава да дочара да му се тресу руке док се спрема да прислони картицу како би платио рачун, на шта се у позадини чује глас који говори како је Данијела мислила да ће у том тренутку раскинути с њом.

Млада Американка је објаснила како је уплакана напустила ресторан, док ју је њен дечко држао за руку и рекао јој да ће се овоме "смејати за неколико месеци". Снимак је прегледало преко 4 милиона људи, а низале су се и бројне реакције корисника. Између осталог, признали су да су изненађени смиреношћу Данијелиног дечка, а многи су писали и како би они "бар понудили" да плате свој део рачуна.

"Свака част твом дечку што је остао овако прибран, мени не би било свеједно", "Надам се да си се бар 'ухватила за новчаник", "Немој се љутити ако будеш чекала 8 година да те запроси. Сада изнова мора да штедиш за прстен", "Моја банковна картица би једноставно отказала", писали су јој корисници.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".