Ана Николић одлучила је да тужи колегиницу Јелену Карлеушу јер је у јаности и на душтвеним мрежама, како је Николићка написала, давала изјаве о њој без основа и доказа.

Фото: Принтскрин Инстаграм/ананиколицоффициал

 

 

- ЈК прво треба да се извини својим ћеркама. А онда нека се извини самој себи. Са мном ће се срести на суду, јер оптужбе које је изнела мораће и д докаже. Видећемо ускоро ко користи психоактивне супстанце. Гонићу је до Стразбура је је то лаж и моја траума животна због које ми се распала породица. Срам је било, написала је Ана.

- Нисам ја психијатар. Али сносиће консенквенце за изјаве које даје без основа и доказа, написала је у порукама које је поделила на Инстаграму.

Подсетимо, Карлеуша је на Инстаграму напала јавно колеге, али и друге из јавног света због ставова о Паради поноса. Карлеуша је позвала између осталог да се Ана Николић извини ЛГБТ популацији јер јој је она између осталог и одржала каријеру.

Фото: Принтскрин Инстаграм/карлеусастар

 

 

- Певачица Ана Николић, чија је каријера трајала управо захваљујући хајпу који је правила ЛГБТ заједница, која је и сама мајка, има моралну обавезу да се извини за своје непримерене изјаве, због нечијег детета које је рођено као геј, написала је Јелена.

Након тога Ана је на свом Инстагрма профилу објавила да ће тужити своју колегиниицу са поруком "Видимо се на суду".

Јелена није остала дужна Ани па је уследио и договор.

- Поводом ноћних излива идеја Ане Николић и њених претњи некаквом тужбом имам да изјавим следеце: Ана, сабери се. Сабери се жено! Од онакве рибе и онакве звезде шта си себи урадила?!?! Сабери се одмах! Окружена си лажним пријатељима и озбиљним зависницима. Шерују твоје снимке иза твојих леђа и смеју ти се! Сабери се! Медији и новинари ти нису пријатељи! Користе те да те исмевају и објављују ужасне снимке и слике уз описе "пијАНА" и остале описе твог стања! Сабери се! Теби је потребна помоћ! Стручна помоћ. Ово не пишем да вређам, напротив. Теби је потребна љубав и подршка породице! Где су?! Мени претиш тужбом док ти наногица лајкује те будалаштине? Иза леђа ти не мисли ништа добро, знам. Питај је како је она прошла на суду са мном, написала је Карлеуша па додала:

- Пошто ниси правно поткована, даћу ти савет: Да ли стварно желис да се јавно објаве у суду налази који говоре о твом психијатријском и токсиколошком стању? Не желис. Ја немам адвокате индијанце него адвокате аждаје! Али не оне аждаје које ти видиш. Него праве. Ово што сам ти ја сад написала је једино исправно и поштено и искрено што ћеш ти видети и прочитати. Ово ће срећом видети и твоја мајка и остали чланови, надам се да це учинити све да се она стара Ана врати... Сабери се, размисли о свом понашању и стању, тргни се и узми живот у своје руке. Овако благо пишем зато што сам те увек готовила, зато што си ми била у кући, зато што знам да ниси лош човек и зато што имам Ијудску потребу. Иначе бих била "мало" грубља.. Пољубац за тебе и верујем у твој животни преокрет, закључила је Карлеуша.

Фото: Принтскрин Инстаграм/карлеусастар

 

 

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".