Јована се обратила окупљеним новинарским екипама након саслушања, па рекла како је извесни С. М. из Апатина признао кривицу и да ће добити 6 месеци кућном притвора.

Фото: Инстаграм принтскрин/ Курир

 

 

Водитељка је навела да се због претњи сада плаши да уђе у свој ауто, јер увек помисли да ли јој је неко подметнуо нешто. на почетку своје изјаве она је навела како јој је жао младића који је осуђен и да зна ко су наручиоци овог дела, али да њихова имена неће рећи.

- Жао ми је овог младића зато што је изманипулисан. И њему је било жао када смо се срели. Он је моје висине, има плаве очи, делује безопасно, чак је и пријатан. Жао ми је што ће један младић од 26 година имати у картону да је осуђен за кривично дело претње. Излетео је, био је изманипулисан, преузео је апсолутну одговорност. Ја знам ко заправо стоји иза овога, али то нећу да кажем. Он је џентлменски преузео кривицу, истакла је водитељка.

Фото: Принтскрин ТБ Пинк

 

 

- Он је извршилац наруџбине, изманипулисан је на бази свиђања и симпатија. Жао ми је што је он надрљао, а не они који су заиста поручили. Важно је само да сам ја доказала да лажу поједине старлете да сам сама себи слала поруке. Сада ја могу да тужим све оне које су то тврдиле, али ја то то нећу урадити, јер се више нећу спуштати на ниво старлета. Овај младић ми је нанео велике проблеме, због њега ми се изменио глас. Окрећем се на улици, размишљам да ли је нешто подметнуто под аутомобил. Мислим да ипак, нико други неће моћи више бити изманипулисан као он. Други неће бити будале, био је заљубљен у ту особу, која му је наручила да ми прети - изјавила је Јована Јеремић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".