Брак глумачког пара, Тамаре Драгичевић и Петра Бенчине, важи за један од најсрећнијих и најскладнијих са јавне сцене.

Глумица, која се прославила улогом у филму "Тома" у којем је тумачила улогу певачице Силване Арменулић, недавно је срушила илузије оних који су веровали да савршенство постоји и да су му баш она и њен супруг пронашли кључ.

Фото: В. Данилов

 

- Мислим да жене колико год причале са другарицама, мамама и сестрама које су добиле децу пре њих, не могу да замисле неравноправност између партнера у устајању ноћу. Тада се код нас жена јави потреба за звоцањем. Ти би да ћутиш, да не пребацујеш, али гледаш ту неједнакост и мало си љут због тога, мало ти је жао себе. (смех) Једна моја другарица својевремено је рекла: "Ја не знам како ми све њих не оставимо, како им пређемо преко свега" - испричала је Тамара, па додала:

- Баш због тих ствари после два месеца вратила сам се да играм представе. Могла сам, а желела сам, све само како бих сама са собом поново била испуњена и задовољна. Да се не бих осетила као жртва... јао све је на мени, јадна ја. Ни за кога то не би било добро, не бих била добра ни деци, ни Петру и ту онда има криза. Испуњавало ме је да изађем из куће, а знала сам да идем да играм представу. То је нешто што морам, нисам отишла да пијем пиће. У супротном би ту постојао осећај кривице - закључила је она у емисији "Балканском улицом".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Горица Поповић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".