Одлуком Апелационог суда, његов пријатељ, музичар Илија Марковић због трговине дрогом кажњен је са годину и шест месеци затвора, пошто је код њега пронађено 38,34 грама хериона, три мобилна телефона и две вагице, наводе даље домаћи медији.

-Окривљени Илија Марковић је оглашен кривим што је 17. јула 2020. године, у стану и другим просторијама у Београду, неовлашцено ради продаје држао хероин укупне масе 38,34 грама. Полицијски службеници испред стана пришли су возилу у коме су се налазили Марковић, на месту возача, и Видаковић, на месту сувозача, показали службене легитимације и исте покушали да зауставе гласно узвикујући „Стој полиција".Марковић је возилом кренуо нагло уназад у намери да побегне и након пар метара ударио у друго возило, након чега се зауставио, а како није хтео да изађе из возила полицијски службеник је пришао возилу и шаком разбио прозор аутомобила - наводи се у пресуди коју је потврдио Апелациони суд, пише "Курир".

Како даље преносе медији, приликом прегледа Марковића, полицајци су у хируршкој маски коју је носио на лицу пронашли две ПВЦ кесице са хероином, при чему су се у једној од две веће пронадене ПВЦ кесе налазиле две мање ПВЦ кесе.

- Претресом стана и других просторија које користи Марковић, у гаражи и рерни шпорета пронађена је конзерва у којој се налазило осам ПВЦ пакетица са опојном дрогом хероин, а у самој кући пронађене су 2 дигиталне вагице за прецизно мерење са траговима опојне дроге хероин - наводи се у одлуци, пише поменути портал.

(Блиц/Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".