Ова јесен ће бити посебно успешна за неке хороскопске знаке, а посебно на пољу финансија. Они који су "до гуше" у дуговима, решиће се проблема, а остала два знака увећаће богатство. 

Фото: Профимедиа

 

 

Водолија

Звезде саветују представницима овог знака да средства која већ имају мудро уложе. Средином септембра и крајем новембра је идеално време, јер ће распоред планета бити оптималан за обављање трансакција некретнинама и доношење кључних одлука за целу породицу. Осим тога, звезде представницима овог знака најављују и нека нова, веома корисна познанства, могуће и са особама из иностранства, па је препорука да буду присутни на мрежама, јер је и то начин да упознају особе које ће помоћи да побољшају финансије. 

Шкорпија

Још један срећни знак коме звезде обећавају успех. Штавише, Шкорпије би требало да буду најпажљивије средином јесени, када су ће њихове шансе за додатни прилив новца бити веће него икада. Јупитер ће се померити у позицију у којој ће представници овог знака бити примећени од стране надређених и добиће понуду коју ће бити просто немогуће да одбију. Шкорпије очекује професионални успех, а са њим долази и побољшање финансија и животног стандарда.

Бик

Бикови спадају у материјалисте, али спремни су да уложе велики труд да би побољшали свој животни стандард, који им је и те како важан. Звезде им на јесен обећавају вртоглав успех, пре свега финансијски. Занимљиво, највише шанси да се обогате имају Бикови који на неки начин имају везе са продајом преко мрежа или раде онлајн. Звезде им саветују да не занемарују друштвене мреже! Ако још увек немате налог који би вам помогао да промовишете своје пословање, обавезно га отворите ове јесени, јер ћете тако вишеструко повећати шансе да привучете пажњу правих људи и згрнете богатство.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дан

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".