На снимку се види како аутобус који вози путнике из Херцег Новог пролази веома уским и недовршеним путем, а у једном делу чак се креће уз саму ивицу провалије!

На друштвеним мрежама се наводи да је у питању део недовршене деонице која води од Рожаја до Драченовца ка граничном прелазу Шпиљани.

Снимак је изазвао салву коментара, многи се чуде и не верују шта виде, али мештани који га свакодневно прелазе ту деоницу наводе да је то њихова језива свакодневица.

- Шта да радимо ми који ту живимо и годинама смо принуђени овим путем да пролазимо? А добро је и то. Пут се ради, кад се може пролазимо, кад се не може, чекамо. Аута и гуме да не спомињемо. Извођачу је потребно да обуставља саобраћај у неколико термина по неколико сати јер је природа посла таква. А шта да ради становништво које је у тим терминима одсечено од света? Шта да раде људи којима је неопходна хитна медицинска помоћ - пита се један корисник.

- Овако нешто нема нигде на свету. Да ли има икаква одговорност за овај јавашлук - пита се други корисник.

Многи наводе да се оваква сцена не може видети ни у Африци или Индији.

- Док овај не проговори нашки мислио сам да је негде у Афганистану или Андима - написао је један корисник.

- Ово је страшно. Будва је толико изграђена и претрпана са којекаквим зградама, хотелима, вилама и то по брдима, а ваљда и људи у унутрашњости треба да живе, раде и путују и то путевима смрти. То је страшно. Важно је да се приморски део изграђује и то претрпава. Брука и срамота - љута је једна корисница.

Једна путница је описала своје искуство.

- Прошли месец сам путовала са њима. Тај од Херцег Новог до Београда не одмара. Скупи путнике и потрпа нас ко кромпир у џак и вози мишко. Нема паузе. Узалуд молбе да направи паузу. Никад више са њима - написала је корисница.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".