- Кебу дуго нисмо видели. Овде је живео до осамдесетих, међутим, када му је мајка, која је одржавала читаво имање, преминула, слабо је долазио. Мислим да после њене смрти није ни био, што је страшно. Његови су се трудили да подигну велику кућу, да му оставе што више, али он је безобразан и све је то запустио. Није могао ни капију једну да стави, да огради имање с улице. Срам га било - почео је причу један од комшија за Републику који с фолкером није у добрим односима.

- Имао је много подстанара који су одржавали кућу и окућницу, али дуже време нема никога. Нисмо у добрим односима, наљутио се што њему нисам понудио плац јер је желео да се прошири. Сад, када видим како се понаша, добро је што му нисам продао имање. И он би то продао, као и све остало. Њему је само стало до пара и лицкања, не интересује га колико су зноја његови родитељи овде оставили док су све саградили.

Фото: Душан Мишић

 

Иначе, Кебина породична кућа налази се на око три километара од центра града и у околини је било доста кућа које су напуштене или су на продају, па се фолкер очигледно одлучио да уради исто.

Подсећамо, Којић са супругом Ољом живи на Бежанијској коси, у једној од чувених карингтонки. Оља је кућу од 330 квадрата с базеном и великим двориштем с пажњом уредила.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".