Марија Обрадовић и дуга коса - доскора је то деловало неодвојиво. Међутим, српска политичарка је недавно решила да направи велику промену фризуре и скратила је косу драстично.

Она се данас појавила на седници Председништва СНС-а и још једном показала своје ново издање. Дуга, степенасто ошишана коса "отишла је у историју", а са њом и асиметрични раздељак који јој је истицао црте лица.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

Иако је та "класична" фризура, коју имамо прилике да видимо на многим женама и девојкама, њој лепо стајала, она се одлучила да "све преокрене наглавачке". И тај храбар потез јој се исплатио - освежила је изглед том изменом.

Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић

 

 

Обрадовићева ни овога пута није ишла у крајност и, иако је промена заиста велика, поново је одабрала "класичан" модел. Веома кратка фризура са шишкама које иду у страну спада у ред оних које не излазе из моде, а потребно је храбрости и одлучности па да промена изгледа тако уверљиво као што је у њеном случају. Приличи пословној и озбиљној жени, а чини се да ће јој нове шишке постати заштитни знак. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".