Када је реч о свадбама, сватови су ту да увеличају радост и срећу младенаца и њихових породица на тако важан дан као што је венчање, па се заједничко весеље до ситних сати подразумева.

Ипак, породица једног младожење из Београда толико је уживала у друштву за столом које су чинили само чланови породице, да је заборавила на све остале госте, укључујући и мушкарца који је одлучио да о томе проговори на друштвеним мрежама.

- Пре десетак година први пут сам присуствовао једној гламурознијој београдској свадби. Кад кажем гламурозна, мислим на новац који је уложен, јер после свега могу рећи да од "гламура" није остало много. Скуп хотел. Познат. Познат и бенд који је ангажован. Све на "високој нози". Младожењина породица, која је организовала све - седи за столом близу бенда. Уживају, нема шта. Сви гледају у њих. Скупе хаљне и одела - пише он.

Фото: Профимедиа

 

 

Како време одмиче, каже, није могао да не примети да дотична породица не устаје од свог стола, пријатно ћакулају, пијуцкају, играју. Понекад неко и почне да плеше, али само са људима са истог стола.

- И тако сат, два, три... Сатима... Нису пришли ником од гостију, нико од њих. То је толико било упечатљиво да смо чак и међусобно почели да коментаришемо да ли су заборавили да смо им ми гости на свадби. Можда долазим из мање средине, можда сам пао са Марса, али мени то никако није улазило у главу. Јер, знамо да је гостију много, али ваљда је ред да се свакоме посвети барем 20-ак секунди - каже он.

У том тренутку се, додаје, осећао не као да је на свадби, већ као да гледа представу и то - скупу.

- Потпуно нереално. И не кажем ништа за Београђане, можда је ово изузетак, али то ми се десило само у Београду. Истине ради то морам да кажем. Био сам на свадбама са много мање "сјаја", где сам се осећао као у најскупљем хотелу - јер су људи били срећни што смо дошли", закључио је он, преноси "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".