Драгана Којића Кебу затицали смо неколико пута у јавности са огледалцетом како проверава да ли је све у реду са његовим лицем. Овај пут је открио неколико својих тајни у вези неге лица: 

- Тешко ми пада рецимо када морам да стављам пудер због снимања и емисија. Препоручујем генерално што мање шминке јер и на друге начине лице може да изгледа затегнуто и свеже. Има ту разних цака! На пример, ја се умивам сапуном од маслиновог уља који, колико год да испирам оставља траг уља које је лековито за лице. Једно време сам практиковао да се умивам киселом водом јутру, чим се пробудим. Од тих састојака у газираној води лице се додатно испилингује и затеже. Не треба то чинити баш сваког јутра, али повремено да, заправо само као пилинг. Када то завршим користим кремице - открио је певач за Гранд Онлине.

Фото: В. Данилов

 

За лепоту је неопходан и унутрашњи осећај и добра форма, па певач тако негује и своју психу:  

- Да, одржавам психичку форму. Добре и позитивне мисли су ту од пресудног значаја. Као што вежбам да певам, тако вежбам и добре мисли. Мозак је осетљив и ако ти промакне нека лоша мисао после ти треба дупло више времена да је се ослободиш - објаснио је Кеба.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".