Финска премијерка Сана Марин ударна је тема ових дана у тој земљи. Наиме, она је у четвртак истакла да је узнемирена што је снимак њеног провода објављен на интернету јер је био намењен само њеним пријатељима.

Марин је ово рекла након што се двоминутни снимак њеног певања и плеса с познатим домаћим инфлуенсерима и уметницима проширио друштвеним мрежама и финским медијима у среду. Али то није све, у јавност је процурео још један снимак на којем се налази премијерка Финске.

Спорни видео снимак можете погледати на овом линку.

У петак ујутру појавио се видео на којем Марин ужива у популарном бару у Хелсинкију са пријатељима и присно плеше са мушкарцем који јој није муж, пише Еуроњуз

Како пишу медији, у питању је Олавије Усувирт, рок певач популаран у Финској. Наводно, снимак је настао у једном бару у раним јутарњим сатима, око 2:30.

Ипак, сведоци откривају да то није све. 

- Плесала је интимно са најмање три мушкарца. После смо је видели са два различита човека. Била им је у крилу и нежно их је грлила. То нас је навело да се запитамо да ли је наша премијерка још увек у браку. Иако јој је прстен био на руци, понашала се као слободна жена - истакли су очевици финском листу Илталехти.

Поред тога, један од присутних рекао је да је Марин напустила клуб око 4:30.

Финска Сеиска пише да се на снимку не види јасно да ли популарни певач љуби у врат финску премијерку или јој нешто шапуће. 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Сана Марин - премијерка Финске која се залаже за чланство у НАТО

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".