Син легендарног певача Шабана Шаулића, Михајло и његова девојка Марина Велимировић следеће године постаће родитељи, те су због тога пожурили са припремама за венчање. 

 

 

Пре извесног времена у медијима је одјекнукла вест да су будући младенци одлучили да ипак одложе венчање за следећу годину у октобру када би крстили и бебу, а разлог је наводно погоршање ситуације са корона вирусом.

Приде, како је Марина у четвртом месецу трудноће лекари су јој препоручили да треба што више да одмара, те су будући младенци наводно схватили да тренутно није идеална сутуација да би правили свадбу.

Како "Нпортал.рс" сазнаје, то ипак није истина - припреме за венчање су у току и ако све буде било како су Михајло и Весна планирали, свадба ће се одржати у септембру месецу.

- Није истина да одлажу весеље. Припреме су при самом крају, Михајло је тренутно на путу и ускоро ће да достављају позивнице. Све ће бити како је планирано раније, венчање се не одлаже - каже извор "Нпортала".

 

 

Подсећања ради син Шабана Шаулића раскинуо је 2019. године веридбу са дугогодишњом изабраницом Данијелом Мандић. Свадба Мијахла Шаулића заказана за 25. јун је тада отказана, а несуђени младенци су се растали у миру и без помпе.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".