Певачица Миа Борисављевић, на друштвене мреже поставила је фотографије у купаћем костиму и одушевила јавност својим атрактивним изгледом.

Миа често промовише здрав начин живота и тренинге, а недавно је покренула и сопствени бизнис, отворивши свој центар за вежбање, са специфичним справама.

 

 

Људи нису крили одушевљење, те је фотографија прикупила велики број лајкова и позитивних коменатара.

"Пример како изгледа савршено женско тело!", "Брутална", "Најзгоднија жена"- само су неки од коментара испод њене фотографије.

Певачица је загазила у 4. деценију, а изгледа божанствено. Прошле године се породила, те је за јако кратко време успела да доведе линију до савршенства. Открила је да су за њен изглед заслужни тренинзи и здрава исхрана.

- Не једем бело брашно и шећер! Када то избаците из исхране, у јеловнику вам остану само здраве намирнице: воће, поврће и месо. После порођаја сам скинула девет килограма, тако да ми је остало још мало до идеалне килаже - рекла је једном прилико за "Хит".

 

 

- Иначе не једем грицкалице и не пијем газиране сокове, тако да нисам много морала да мењам исхрану. Једино чега сам се скроз одрекла јесу слаткиши. Раније сам их јела, и то углавном недељом, тог дана бих себи дала одушка. Тада бих знала да поједем колач и неки куповни слаткиш - рекла је Миа.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".