Тања се недавно присетила почетака каријере и првог пијанства, због ког се, како каже, више никада није тако напила као тада, за прославу свог пунолетства.

Наиме, она прича да за свој 18. рођендан није направила гала журку за најближе онако како доликује јер је већ у то време увелико радила и наступала. Ипак, она је желела да први пут проба алкохол када је после поноћи наступио њен рођендан и званичан улазак у свет одраслих. Како је тад радила у Босни, на наступу је узгред и славила, па су је, признаје, спуцале емоције јер није била с породицом и друштвом.

Фото: АТА имагес

 

 

Пошто јој се све скупило, утеху је тражила у алкохолу, што није била добра одлука.

- Сећам се свог 18. рођендана. Он није био као сва пунолетства мојих другара. Ја сам радила тад у Босни, тако да сам га са својим бендом прославила. Тада сам први пут пробала алкохол. Стварно! Можда сам мало претерала тад, па ми се згадио алкохол за цео живот. Чим сам попила једну чашу, ја сам се напила! И тако чаша за чашом... Никаква сам била, стварно. Убила сам се као мајка. Никако то није за мене. Ја алкохол сада не подносим. Болела ме је глава и повраћала сам. Извели су ме испред да ухватим ваздух и дођем себи. Растајала сам се од душе. Говорила сам да више никада нећу да омиришем пиће, а не да попијем. Ишла сам у цркву да се закунем да се више никад нећу тако опијати - испричала је Тања после толико година од пунолетства.

Док Тања тврди да се после првог пијанства никада више није толико напила да не зна за себе, њен бивши партнер Душан Јованчевић тврдио је да су њих двоје у време највеће љубави оргијали под разним опијатима.

Фото: Инстаграм/tanja_savic_private

 

 

- Мојој приватној архиви нема краја, а Тања се плаши јер зна шта је све радила док смо се највише волели, то је било као у оним филмовима за одрасле. Нису у питању само снимци, јавност ће ускоро да листа слике на којима се види како се Тања дрогира, пијана да не зна где је лево. Све имам црно на бело. Сетиће се она, да јој се освежи памћење - претио је отац Тањине деце када су се препуцавали путем медија, борећи се за старатељство.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - концерти

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".