Бивша учесница ријалитија и водитељка Тамара Ђурић отворено је причала о естетским операцијама које је имала.

Тамара је једном приликом открила да је имала 100 интервенција, а прва естетска операција коју је имала била је операција груди и то са само 18 година.

 

 

- Отприлике сам имала 100 интервенција, све сам на себи радила. Први пут сам урадила груди са са мојих 18 година. Тад је био први пут и било је јако компликовано у односу на сада, зато што је требало уверење психијатра, иако сам била пунолетна, требао ми је потпис родитеља да бих урадила ту интервенцију, јер су доктори желели да знају због чега једна млада девојка жели да ради груди - рекла је Тамара пре неколико месеци.

На интернету се такође могу пронаћи слике Тамаре Ђурић пре естетских интервенција, на којој буквално изгледа непрепознатљиво, а коментари испод објаве су следећи:

“Друга жена”, “Упропастила се баш”, “Шта јој је све ово требало”, “Од старе Тамаре није остало ништа”, “Била је природно лепа”, само су неки од коментара.

 

 

Подсетимо, старлета Тамара Ђурић пре извесног времена појавила се на телевизији и открила свима да јој је турски хирург уништио нос, због чега је пореде са певачем Мајклом Џексоном. Тамара је одлучила да понови операцију код другог хирурга, а Турчина да тужи.

- Тачно је да сам га тужила и немам намеру да одустанем - кратко је потврдила Тамара.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".