Глумица Ванеса Ојданић једна је од омиљених домаћих глумица коју ћемо увек памтити по њеним улогама у "Бољем животу", "Жикиној династији" и "Породичном благу". Она је увек глумила неку врелу даму, те не чуди да је њена каријера заиста почела у још врелијим филмовима.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/perlez arhivo

 

 

У "Бољем животу" глумила Мајковићеву, њега је играо Ташко Начић, секретарицу, у "Породичном благу" имала је улогу кандидаткиње за келнерицу, док је у "Жикиној династији" играла девојку из трамваја коју "лове" Жика и Милан.

 

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Весна, која је рођена 3. јула 1958 године, своју каријеру започела је уз понеки филм за одрасле, али под различитим псеудонимима. Њена порно каријера, била је везана за Грчку, а публика ју је тада знала под именима Ванеса Данић, Ванеса Озданић или Ванеса Дамингу, док су њени најпопуларнији еротски филмови били "Еротска страст", "Похотне перверзије" и "Моји пољупци".

Фото: Јутјуб принтскрин/perlez arhivo

 

 

На филмском сајту ИМДБ, на којој се може видети и податак о филму "Еротске страсти", који је снимљен 1981. године, види се да је последњу улогу имала 2012. године у филму "Клип", а последња серија у којој је глумила је "Јелена" из 2005. године.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".