Како астролози тврде, три знака Зодијака ће под утицајем пуног Месеца у Водолији успети да ураде чак и оно што нису смели ни да замисле.

Девица

Девица ће до 15. августа кубурити са свакодневним тешкоћама покушавајући да испослује посебно важан посао. У тренутку када се буде чинило да је све пропало, на сцену ступа небо и шаље помоћ. Очекујте сусрет са особом која ће вам променити живот и то не само тренутну ситуацију већ и дугорочно.

Звезде вам шаљу помоћ а пре свега потврду да се искреност исплати. Чак и ако сте били недавно разочарани, до 1. септембра ће се ствари потпуно променити а вас очекује посао који ће вам донети благостање, пише Луфтика.

Фото: Профимедиа

 

 

Вага

Биће то судбински сусрет који ће вам променити живот. Могуће је да ће особа донети вести о наследству или предлог о пословном партнерству и започињању сасвим новог посла. Тек, шта год да се догоди ваше шансе да профитирате су готово загарантоване. И не само то. После овог августа ваш живот неће бити исти.

Друга половина месеца, па све до 1. септембра је резервисана за пословни али и за духовни напредак и свеопшту промену на боље.

Водолија

Иако не причате много о својим сновима, ви им константно тежите. И то ће се сада исплатити. Своји, оригинални и отворени, ви овог августа остварујете свој недосањани сан о послу у коме ћете моћи да испољите сву своју креативност и таленат.

Такву понуду која се не одбија добићете на једном значајном сусрету са особом коју ћете упознати преко пријатеља. С обзиром да је ово време вашег сијања, сви ће приметити колико сте посебни. Поред свега, за свој рад ћете бити добро плаћени и то онако како се нисте могли ни надати.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".