Јаје од кокошке, коју је власница из Енглеске нашла и удомила, могло би да јој донесе 500 фунти (око 70.000 динара) јер је “једно у милијарду”.

Анабел Малкахи, која већ 20 година спасава птице и чува их, запањила се када је угледала савршено заобљено јаје испод једне од својих усвојених кока, пише британски Метро.

Она је љубав према повређеним и напуштеним птицама пренела и на своју децу, која јој помажу да се брине о њима у њиховом дому у Западном Оксфордширу, преноси Метро. “Златна” кока је тако добила име Твински, по надимку једне од њених ћерки.

 

 

- Тако је дружељубива. Ако сам у башти, доћ ће да се сунча поред мојих ногу. Твинские има надимак „лабрадор“ јер ће те пратити унаоколо - рекла је Анабел.

Након открића, Анабел је јаје претражила по Гуглу и открила да је могућност да кокошка снесе такво јаје један у милијарду.

– Заиста је чудно, морала сам да проверим двапут. Могу да га котрљам по столу као кликер – истакла је Анабел острвским медијима.

Она је рекла да жели да га прода и већ га је огласила на сајту еБаy, а појединци заитересовани за куповину већ су понудили преко 480 фунти.

Како каже, циљ јој је да спаси још много птица и прошири своје кокошињце

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".