певач Бобан Рајовић у браку је скоро три деценије са супругом Драганом, с којом има троје деце - ћерке Ивану и Анђелу и сина Андрију. Оно што је мало познато јавности јесте да су певачева деца веома успешна.

Каријера сина је у цвату, а певач је открио да се повукао из свега тога јер се плаши да ће људи мислити да је он наслушан за његов успех.

Иначе, Андрија је потпуно посвећен спорту и тренутно игра за фудбалски тим "Рудар" из Приједора.

Због фотографија које на Инстаграму често објављује са својим оцем, многи су приметили невероватну сличност између Бобана и његовог наследника.

Иначе, како је Рајовић недаво открио за "Еспресо", Анрија је имао великих потешкоћа на почетку своје професионалне каријере, због чега је певач хтео и јавно да га се одрекне.

- Мој син Андрија имао је отежавајућу околност када је бављење фудбалом у питању јер сам му ја отац. Хтео сам да га се одрекнем медијски због тога што су многи мислили да каријеру гради преко мог имена. Неколико пута ме је молио да не долазим на утакмице да га бодрим да његови саиграчи не би погрешно протумачили мој долазак. Одем да купим карту да бих дошао на утакмицу, а он почне да ме моли да се не појављујем. Хтео сам да испоштујем његове одлуке и сваки пут бих га послушао - изјавио је  Бобан.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Драган Којић Кеба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".