Поводом писања појединих медија да је дошло до помирења између Јелене Карлеуше и Душка Тошића огласио се адвокат Никола Премовић.

Фото: Принтскрин/Фејсбук/Jelena Karleusa

 

 

Адвокат је поручио да бивши фудбалер негира наводе да је поново са певачицом и да су преговори о споразумном разводу и даље у току.

- Душко Тосић и Јелена Карлеуша су у преговорима око споразумног развода брака. У контакту сам са Јеленом и њеним адвокатима и надамо се да ће се ускоро доћи до мирног и споразумног решења, имајући првенствено у виду интересе њихових малолетних ћерки. Све остале медијске наводе везане за ту тему, у име мог клијента, демантујем као неистините - поручио је Премовић.

Подсетимо, медији су пренели да су певачица и фудбалски менаџер ипак решили да свом браку пруже још једну шансу, а да је за све крива Душкова рођена сестра Катарина. Она је све време била у контакту са Јеленом и често су водиле дуге разговоре о свему. Тошићева сестра је јако блиска и са братом и са снајком, па је схватила да су обоје пренаглили са одлуком о разводу, због чега је наместила ситуацију да Душко и Јелена опет поразговарају о свему.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Карлеуша ломи тањире у ресторану

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".