Дуго времена је прошло како је пас расе шиу-цуа по имену Беа нестао. Његов власник Бошко је покушао на све могуће начине да пронађе свог омиљеног кућног љубимца због чега је скоро изгубио наду да ће га икада више видети.

Бошко је, да убрза потрагу, понудио и свој ауто марке БМВ. Преслатку Беу је ипак пронашла једна девојка за коју се пас јако везао. По њеном сведочењу, она је пса одвела својој кући и тамо га чувала. Чак га је једном приликом одвела и код ветеринара јер је Беа имала повређену ногу и сломљен нокат.

Убрзо је до девојке дошла информација да прави власник овог љубимца, Бошко Милошевић,  нуди чак свој ауто ако ико пронађе његовог малог шиу - цуа. Када је Бошку зазвонио телефон и када му је речено да баш ова девојка има његову Беу није му требало дуго да дође по свог кућног љубимца и понуди свој БМВ којег је обећао као награду, што је и на крају урадио. Ипак, девојка је то одбила. Бошко је на крају обећао да ће јој купити истог таквог пса.

Све у свему, ова прича се завршила са најбољим могућим крајем.

-  Хвала од срца девојци која је вратила и хвала свим добрим људима који су помогли да вратим мир мојој деци мојој продици све вас волим и бескрајно хвала. - навео је Бошко на свом фејсбук профилу.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".