Бошко Милошевић из Ветерника поставио је на совм Фејсбук налогу објаву у којој се наводи да је породични пас Беа нестао, а да ће проналазачу бити додељена вредна награда - Бошков БМW.

- Пса сам узео ђерци, имам две кћери и њима сам га купио. Растао сам се од супруге пре три месеца и ћерка су ми пса оставиле на чување на пет дана и сад имам јако велики проблем због пса, деца су јако љута на мене - истакао је Бошко за Мондо, додајући да је пса оставио самог 2-3 сата, како би отишао да се видети са пријатељем.

 

 

- Почело је грмети, она се јако боји грмљавине. Ја сам био у стану и не сећам се уопште јесам ли затворио врата терасе, али кад сам се вратио, она су била притворена. Њу сам оставио у стану, а ја сам отишао до Дунава с пријатељем на кафу и, кад сам се вратио, није је било.

- Тераса је висине шест-седам метара сигурно и није ми јасно како је могла скочити с те висине. И кад се шиша, па се попне на сто, тресе се сва, па ми је то чудно -  истиче он.

 

 

- Помишљао сам да је можда неко ушао у стан, све и свашта ми је пролазило кроз главу. Не знам што да радим, коме да се обратим. Лепио сам плакате, возам се већ шести, седми дан, тражећи је, слабо спавам, по два-три сата, нон-стоп идем и тражим пса јер добијам свакакве дојаве.

Потрага за псом проузроковала је и проблеме са надлежним органима.

- Јављали су ми све и свашта, па ми је нека жена јавила да ту има нека група која краде псе и тамо сам био, потом сам добио улицу и број куће да проверим да ли је ту и тамо сам отишао око поноћи. Знам да није пристојно и нормално, али шта да радим. Ти људи су звали полицију.

Ја пса морам наћи. Не знам више шта да радим, где да идем, коме да се обратим. Био сам и у азилу у Шангају да проверим, ни тамо није била. Деца су ми рекла да им се не обраћам док не нађем пса, а то боли јако. Понудио бих не само ауто већ и живот свој, искрено, јер су деца јако везана за пса.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".