Ипак, примећује разлику у темпераменту људи из две државе.

- Добро је и једно и друго. Фина је разлика у темпераменту. Тамо човек приђе: "извините Боро, да ли бисте били љубазни да се сликамо? Извините што сметам", а овде каже: "где си бре, ајде да се сликамо" - почиње он кроз смех.

Његов бенд је током короне снимио нови албум.

- Да, 11 песама и сингл са две песме, одвојио сам их јер су другачије. Проблем је код издавача што више нико не купује ЦД-ове. Само оно што се појави на Јутјубу и на мрежи може да донесе неку корист издавачима - каже он.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Највеће пуњење батерија за њега је дружење са публиком и свирка, па ће тако бити током наредног периода, а спремају се и за турнеју по Америци.

- Крајем септембра идемо у Америку. Мало смо матори, не можемо да обиђемо Источну и Западну обалу, па ћемо свирати само у Торонту и Чикагу - каже он.

Бора се присетио и свог покојног колеге, басисте Мише Алексића. Каже да и даље не може да прихвати да није ту.

Фото: В. Данилов

 

- Његова песма ће се наћи на новом албуму. Заступљен је. Први пут без Мише идемо на турнеју. Не могу о томе да причам, то је толико потресно да Миша за десет дана оде. Ми смо се договорили да умремо заједно на бини нас двојица, али је он поранио. Верујем да би и он желео да наставимо да радимо - прича он.

На крају, дотакао се и теме расподеле новца од ауторских права. Он тврди да је то скромна цифра и да од тога не може да се живи

- Доста симболично, али стиже. Стигне 0,3 евра из Аустралије. Али воде рачуна. У време рата и бомбардовања, немачка агенција сродна нашем СОКОЈ-у је послала писмо и питала: "како сте регулисали питање музике у лифтовима?" Видите како цивилизвоане државе регулишу, а код нас пола лифтова није радило - каже он за "Гранд неwс".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".