Џонс је открила да је разлог то што жели невина да уђе у брак.

- Покушавала сам са људима из различитих друштвених сфера, чак и са колегама атлетичарима, али увек би уследио раскид и моје срце би било сломљено. Одлучна сам у томе да први пут имам секс тек кад ступим у брак, али никако да нађем правог мушкарца - изјавила је недавно очајна Лоло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Јавно признање јој није помогло. Згодна Американка је открила да јој је због ове изјаве сада још теже да пронађе дечка.

- То је била грешка. То ми је убило све изласке након тога. Нисам имала шансе. Пре сам бар имала мало. Раније сам увек размишљала: 'ОК, како да му кажем, да ли да сачекам док ме не упозна као особу или само да бацим бомбу - искрена је Џонс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lolo Jones (@lolojones)

Лоло је једна од ретких спортискиња која је представљала Сједињене Америчке државе и на летњим и на зимским Олимпијским играма. Она је у Пекингу и Лондону трчала на 100 метара с препонама, а у Сочију је учествовала у такмичењу у бобу.

Иначе, пре неколико дана видно уплакана Лоло објаснила је у видеу како жели породицу. Будући да пуни 40 година, атлетичарка је одлучила да преузме ствар у своје руке и започне прве кораке у процесу вантелесне оплодње, који укључују замрзавање јајних ћелија.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Погледајте прелепу изабраницу Рафаела Надала

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".