Позната водитељка, манкенка и ТВ лице, летње дане проводи уживајући са својом породицом, сином Лавом, сестром Марином и њеном породицом у сунцу окупаном грчком полуоструву Ситонији, пливајући и крстарећи непрегелдним кристално плавим водама. Насмејана и расположена, у друштву својих најмилијих, Нина је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама поделила неколико фотографија на којим она позира на плажи, показујући њену витку и извајану фигуру. На неколико других фотографја које је објавила кадар дели са сестром Марином са којом има доста сличности, на којима до изражаја долази генетика, јер су обе високе и згодне.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nina_radulovic_official

 

Нина је завршила Факултет политичких наука у Београду, а њено прво јавно појављивање и контакт са камером био је када се такмичила у РТС-вом серијалу за Европско лице 2007/2008. године. Од тада њена водитељска каријера креће постепено да напредује, па је тако имала прилику да се опроба и да води различите формате емисија на ТВ екранима, као што су: "Survivor - повратак у цивилизацију" 2010. године, након чега је водила забавно-информативну емисију "Ексклузив". Осим што се опробала и радила као водитељ, Нина је и заштитно лице модне куће "Алегра", а 2010. године се опробала и као певачица на фестилву "Сунчане скале" са песмом "Круг". Две године након тога наставља своју водитељску каријеру на ТВ Пинк водећи емисију "Тренутак истине", да би јој наредни пројекти били окренути више музичко-забавним емисијама. Па, је тако водила "Пинк мјузик фестивал", као и емисију "Браво шоу". Нина је направила дужу медијску паузу, а по затврању Женска ТВ, од фебруара 2020. године, враћа се на ТВ Пинк, овога пута у информативном делу као презентер у информативним емисијама Национални дневник и Инфотоп.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nina_radulovic_official

 

Публика од априла 2021. године има прилику да је у гледа у путописној емисији коју води са познатим глумцем Славишом Чуровићем "Срцем кроз равницу", која описује сва природна и културно-историјска богатства севера наше земље, подсећајући гледаоце на неке историјске податке кроз историју, али и приказ савремених достигнућа и указивање на нове туристичке садржаје. У емисији домаћини имају велики број саговорника, који на најбољи начин могу да представе свој град и да гледаоце упознају са мање познатим деловима, занатима и обичајима. Овај програм се емитује на неколико телевизијских станица, као што су: Балкан Трип, Стар ТВ, Агро ТВ и РТВ Војводина.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nina_radulovic_official

 

 

БОНУС ГАЛЕРИЈА:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".