Популарни глумац Вук Костић којег шира јавност и публика највише памте по улози у серији "Убице мога оца", који у серији игра Александар Јаковљевића, инспектора из Одељења за крвне деликте, који у свом свакодневном послу покушава да расветли и открије убице његовог оца Милета. Овај успешан телевизијски пројекат који је имао 5 сезона, спојио је глумчеве највеће љубави испред малих екрана, па су се тако у истој серији са главним протагонистом, нашле Јелисавета Орашанин, са којом је глумац био у вишегодишњој вези, али и глумчева прва љубав из студентских дана, Бојана Стефановић.


Вук Костић је својом глумом, али и изгледом и шармом освојио многе своје колегинице, међу којима су поред горе поменутих, биле и даме које су из сфере других јавних професија, манекенке, певачице и водитељке.

Познати глумац је био у вези са нашом пзнатом манекенком Иваном Станковић, која је у то време шетала пистама поред највећих имена светске моде, а овај пар је на кратко био заједно 2006. године.

Фото: Д. Мишић

 

Затим је у његов живот ушла млађа колегиница Јелисавета Орашанин, са којом је глумац био у емотивној вези пет година, која је била турбулентна, а познати пар је неко време и живео заједно. Након краха њихове љубави, глумица је убрзо упловила у везу са кошаркашем Милошем Теодосићем, која је касније крунисана браком.

Фото: Петар Милошевић

 

Док је глумац започео везу са Александром Поповић, са којој је у љубави био две године, а у то време се причало да ће згодни глумац стати на луди камен, међутим, они су се разишли.

Још једна позната дама која је украла срца Вуку Костићу је наша харизматична водитељка, која је позната по емисији "Летећи старт" и "Једноставан живот 1 и 2", у којима је освојила срца публике својом непосредношћу и природношћу.

Фото: АТА имагес

 

Међутим, глумац је своју прву девојку и љубав из студентских дана дуго волео. Наиме, они су били колеге на Факултету драмских уметности у класи код професорке Биљане Машић и три године које су заједно провели у студенској клупи гледали су једно друго другарски. Познати глумачки пар је у вези био скоро шест година, а њихов разлаз је био дискретан као и њихова веза. Растали су се пријатељски услед удаљавања које је било учестало последњих неколико месеци. У том периоду Вука је чекало снимање филма у Француској, а Бојана је радила на синхронизацији "Покемона " и "Телетабиса", припремајући нове представе. Позната глумица је својевремено изјавила да су пре заљубљивања, играли парове у различитим представама, па је тако у једној од њих Бојана глумила девојку, чији момак у овом случају Вук Костић одлази у војску, те стога у сцени има делова у којима је он љуби и грли страсно, па је младом глумцу било нелегодно, не желећи да злоупотреби ситуацију, јер како каже глумица не због тога што је био стидљив, већ што му је непријатно. Али, ситуација се након тога убрзо променила, па када су постали пар ван дасака које живот значе, на свакој следећој проби у истој представи, професорка више није морала да га тера да уради сцене како доликује, па Бојана није знала како да реагује.

Фото: Танјуг/Драган Kујунџић

 

Током њихове везе која је трајала скоро шест година, пар је био нераздвојан, па га је тако лепа глумица пратила у свим његовим активностима, проводећи време на његовом броду, а чак је са њим ишла и у лов на дивљач, пошто је познато да је Вук неко ко је активан ловац, воли риболов и природу, а то се није променило од ране младости до данас. Па, је тако једном приликом када му је Бојана купила музички уређај, јер је неко ко стварно воли музику, открила да га ипак неки други поклони више одушевљају. У то време му је један његов пријатељ поклонио нож за драње дивљачи, који је глумца одушевио, па је свима о томе причао, показивао и хвалио се унаоколо, јер његовој срећи у том тренутку није било краја, док музику није ни споменуо. Стога је Бојана одлучила да му поклони нешто што је више у његовом маниру, па је тако осмислила креативан поклон који је долазио у облику кутије од сто метака за лов. А она је са друге стране престала да очекује неки нормалан поклон од њега, настављајући да он чак и не зна када је њен рођендан. Они данас играју заједно у позоришним представама и пред малим екранима, а приватно су остали у добрим односима. Јер како је глумац својевремено изјавио, за Бојану ће увек имати само речи хвале и да је сигуран да ће у њој имати великог пријатеља и колегиницу која је спремна да му помогне искреним саветима.

Фото: В. Данилов

 

Глумица Бојана Стефановић је 16 година у браку са познатим позоришним редитељем Истоком Торњанским, са којим је добила ћерку Вишњу и сина Матеју, са којим се познавала пре него што су упловили у емотивну везу, јер су се пре тога дружили неколико година, а глумица је у једном интервјуу  изјавила да су се једног дана само препознали и да су јој сви други били необични, да је он био тај. Своју љубав и брак негују смехом, међусобном подршком, у којем се стално шале и завитлавају,а да поред љубави славе и пријатељство које траје још дуже.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".