Никола Сарић Сајко прославио се у музичком такмичењу "Операција тријумф" 2008. године. Привукао је велику пажњу припадница лепшег пола и био један од фаворита за победу. Међутим, није наставио да плови музичким водама.

Фото: В. Данилов

 

Он је данас у срећном браку са десет година старијом кореографкињом Милицом Церовић, која је током такмичења са учесницима свакодневно радила на плесним покретима.

Након завршетка такмичења, Никола се још неко време бавио певањем, а затим је учествовао у ријалитију "Фарма 2", а потом се потпуно повукао из јавног живота.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

Са пријатељем је отворио кафић, а када су разрадили бизнис, отворили су још два локала.

- Кренуо сам да држим један кафић са другаром, па други и сада трећи, који је више клуб и схватио сам да ми је то исплативије него музика - рекао је некада популарни Сајко, а потом додао:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Cerović (@crniples)

 

- Мој живот изгледа кафански и свирачки ван медија. Свирам баш често, али не певам. Тако ми одговара, мање стреса и мање размишљања. Не размишљам о повратку у јавни живот, не бих снимао ништа ново, овако ми је сасвим добро. Тек сам напунио 30 година па се можда и предомислим. Чујем се са колегама из “Операције Тријумф”. Скоро ме је Вукашин звао на неку замену. Са Аном Бебић се такође чујем, мада се она удала и добила дете, па се све мање и мање виђамо. Сада имамо различите навике и различите обавезе - рекао је својевремено Сајко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Сеада Мемића Вајте

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".