Анастасија Ражнатовић и Немања Гудељ и те како имају озбиљне заједничке животне планове. О томе колико је њихова веза стабилна најбоље говори чињеница да ће наводно ускоро отпочети заједнички живот у Турској.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, спортиста је добио сјајну понуду од једног фудбалског тима, а да му је највећа подршка Анастасија је доказала када је пристала да се због дечка пресели на Босфор.

- Гудељ је добио понуду да из Севиље пређе у редове актуелног турског шампиона, екипу "Трабзона". Његов садашњи тим спреман је да га прода за огромну суму, преговори су тренутно у току, те је врло могуће да ће се због пословних обавеза Немања наредне сезоне преселити на Црно море - започео је причу извор, који је потом открио да ће фудбалера тамо пратити и Цецина наследница.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nemanjagudelj Потврђени налог

 

 

- Немања и Анастасија су у озбиљној вези и планирају заједничку будућност. Она је била прва особа којој је испричао да је добио понуду од турског прволигаша и објаснио јој је да је врло извесно да ће наредне године напустити Шпанију. Питао ју је да ли би она била спремна да због њега спакује кофере. Договорили су се да прво он оде у Турску, а када се смести и уклопи у средину, Таса му се придружује - открио је саговорник за "Ало", који је истакао да Ражнатовићева не планира да запостави музичку каријеру.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".