Алесија Марија Рајкју, велика нада румунске кошарке, пронађена је мртва у својој кући на дан када је напунила 18 година!

Према информацијама до којих су тамошњи медији дошли, Алесија је пронађена мртва у својој кући у недељу ујутро. На телу није показивала знакове насиља.

Тело младе жене је предато Националном институту за судску медицину (ИНМЛ) ради обдукције. Алесија није имала болести које би могле тако брзо да прекину њен живот.

Канцеларија за сумњиве смрти престоничке полиције отворила је досије како би разјаснила околности у којима се смрт догодила.

- Живот кошаркашице са великом перспективом је прерано окончан... Једна од најталентованијих спортисткиња генерације 2004. више није са нама. Алессиа Мариа Раициу умрла је на дан када је напунила 18 година. Освојила је бројне медаље на националним првенствима за младе са КС Олимпија Букурешт. Кошаркашки савез Румуније упућује искрено саучешће ожалошћеној породици! Почивај у миру Алесија! - објавио је на Фејсбуку Румунски кошаркашки савез.

 

 

Алесијини рођаци, али и заљубљеници у овај спорт, шокирани су смрћу младе жене. Ништа није предвиђало такву трагедију.

Међу онима који су реаговали на трагичну вест је и бивши премијер Виктор Понта, познат као љубитељ кошарке.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".