Весна Змијанац написала је тестамент како би расподелила своје богатство које укључује четири стана, кућу, два аутомобила и подебљи банковни рачун.

- Весна Змијанац је током каријере зарадила много новца, који је улагала у некретнине. Власница је три стана у Београду, стана у Атини и куће на Букуљи. Да би све расподелила онако како жели, недавно се нашла са адвокатом и написала тестамент. Све што има оставила је ћерки, унукама, али и зету - рекао је извор.

Фото: Милена Анђела

 

Певачица се трудила да обезбеди ћерку, али и унуке.

- Весна живи у једном стану у Београду, док је друга два купила да би их издавала. Онај у коме живи преписала је ћерки Николији! Он је највећи од три и на најбољој је локацији, пошто се налази у Кнеза Милоша. Платила га је чак 400.000 евра! Друга два су такође у Београду, само су мало мања, али луксузно опремљена. Њих је оставила унукама Реи и Хани, свакој по један. Николији је такође припао и стан у Атини у ком је живела током студија у Грчкој - каже саговорник.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nikolijaofficial

 

Он додаје да Весна није заборавила ни зета Рељу, ког обожава и гледа као сина.

- Многима звучи невероватно, али га је укључила у тестамент. Њих двоје су се последњих година баш зближили, јер он често долази у кућу на Букуљи и помаже јој. Весна му скува домаћи ручак, па онда ћаскају, сређују двориште... Николија и он ће делити кућу и имање на Букуљи, као и сву њену покретну имовину, укључујући два аутомобила. Њима ће припасти и повећа сума новца, коју је Весна уштедела и налази се на њеном банковном рачуну. Чак ни њени најближи не знају о којој је суми реч, јер то крије - рекао је извор за "Информер".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Уснија Реџепова - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".