Ана Софреновић је у животу много тога прошла. Њена највећа подршка и дан данас је некадашњи брачни партнер и колега Драган Мићановић, са којим је била 13 година у браку. Били су у браку пуних 13 година, а важили су за складан пар, који се забављао годинама пре стајања на "луди камен".

Фото: Петар Милошевић

 

 

Ана и Драган одлучили су да се венчају само у присуству родитеља, а матичарки су тражили да до склапања брака дође тачно у поноћ, како се и догодило. О овом њиховом потезу се дуго причало, да би нешто касније на свет дошла њихова прва ћерка Ива, а шест година касније и друга, Лена.

Пар се 2011. године развео, али су за разлику од многих познатих личности, остали пријатељи и у добрим односима.

Ипак, Ана није лако поднела растанак од Драгана. Након развода је упала у депресију.

Фото: Сарић С.

 

 

- У животу сам се највише борила за ствари у које сам веровала као што су искреност, снага, аутентичност, тачност, откриће новог... Нисам увек била успешна у томе, али борба и није да увек успете. Живот је састављен и од лепих и од ружних тренутака. Да нема тешких, не бих знала да је то живот. Једна од тежих фаза је била депресија. Још сам ту, тако да мора да сам изашла јача. Прошла сам добар дрил, оснажила сам и доста сазрела. Имало је пуно везе са сазревањем и не мислим на године, мислим на то да животне фазе не теку увек са годинама - рекла је пре неколико година глумица за "Курир".

Ана је признала да јој је драго што је успела да се избори и да и дан-данас има осмех на лицу.

- Драго ми је што нисам изгубила осмех и чар игре. И то неко дете у себи - признаје Ана Софреновић.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милоша-ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".