Чувена глумица Бранка Петрић је недавно признала да је за авантуре свог супруга сазнала из његове аутобиографије, након што је преминуо. 

Бранка је, изјавила да њен супруг Беким Фехиму није излазио само са женама, већ да се виђао и са мушкарцима. Тако је за дизајнера Џона Галиана почетком 70-их био идеал мушке лепоте.

Фото: Архива Новости

 

- Беким је имао потребу да ми се повери, макар и у књизи, а знао је да ћу ја све, као и увек, прихватити пријатељски. У шали сам му говорила да бих се ја на његовом месту понела још и горе - говори Бранка, коју је Фехмиу у књизи описао као Амазонку, док ју је с обале посматрао у мору са синовима Уликсом и Хедоном.

- Бекимов одлазак не могу да преболим, али његов поступак, који ничим није наговестио, могу разумети. Дубоко је патио због бујица мржње које су изазвале страдања широм наше бивше земље - од Вуковара, Дубровника и Сарајева до Косова и Београда. Веровао је у племениту мисију уметности, но осећајући да се то урушава, повукао се из јавности и престао да прихвата улоге - каже Бранка Петрић за Глориу.хр, те додаје како је њен супруг себи одузео живот метком из пиштоља који му је даровао амерички сценариста Клер Хафаке. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милоша-ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".