Некадашња певачица и водитељка Дајана Пауновић данас са успехом води фондацију која носи њено име, а о свом приватном животу прича изузетно ретко, не откривајући превише.

Фото: АТА имагес

 

Тако још увек није открила ко је мушкарац који је освојио њено срце, али истиче да је срећна.

- Мој партнер је мој ослонац, неко са ким могу да поделим све и у кога имам највише поверења. Гурамо заједно већ годинама и уживамо - изјавила је она недавно.

Ова љубав стигла је у Дајанин живот након што је затворила важно поглавље: брак са продуцентом Жиком Јакшићем, с којим је провела шест срећних година и добила сина Душана.

Фото: АТА имагес

 

Овај пар својевремено је привлачио много пажње у јавности, како због разлике од чак 24 године, тако и због чињенице да су они блистали у свакој прилици и нису могли да сакрију срећу и љубав.

Све је почело 2009. године, а Дајана је тада у једном интервјуу истакла да је Жику видела као "господина Правог".


- Врло брзо сам схватила да смо на истој таласној дужини. Слажемо се савршено и имамо идентичне ставове о животу. Нисам планирала баш да се удам у 22. години, колико сада имам, али када нађете праву особу, године нису битне. Још увек не планирам да се остварим као мајка, али ћу пустити да се све одвија спонтано - изјавила је она тада.

Фото: АТА имагес

 

Она је истакла да је старији мушкарци пре Жике нису привлачили, али да ова разлика није била препрека за њихову љубав. Њеном оцу се, међутим није допало што му је зет толико старији од ћерке, али чим је упознао харизматичног продуцента променио је мишљење.


- Када је чуо за моју везу са Жиком, отац је хтео да ме избаци из куће! Није могао да ‘свари’ Жикине године. Али, тако је било само док га није упознао. Сада га мој тата просто обожава. Разлику у годинама више нико не примећује. Жика ме чува као цвеће у вази, не дозвољава ни моја сенка да падне на мене - рекла је Дајана 2011. године у једном интервјуу.

Прве гласине да нешто није у реду у њиховом браку јавиле су се 2015. године, а пар је 2017. ставио тачку на свој брачни однос. Међутим, они никада једно о другом нису рекли ниједну ружну реч, негују диван и пријатељски однос и заједно брину о свом сину, уз много љубави.

 Жика је, иначе, недавно угостио Дајану у емисији "Никад није касно", када је изјавио:

Фото: ATA Images

 

- Имам ту част и задовољство да представим једну дивну даму и мајку коју сам много поштовао и волео и још увек је волим, водитељку Дајану Јакшић, пардон, Пауновић.

- Дајана и ја смо пример како људи и након развода могу лепо и нормално да функционишу - наставио је Жика, а Дајана је додала кроз осмех:

- Жико, ми смо пример томе како људи још боље могу да функционишу након развода него у браку.

БОНУС ВИДЕО:

 

(Стори)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".