Била је својој ћерки велики ослонац током њене борбе за потомство.

Фото: Милена Анђела

 

- Каја је имала велику подршку свог мужа и моју, наравно. Срећна сам што смо то превазишли. Толико људи нема децу, па живи добар и испуњен живот. Наравно, лепо је имати унуке који настављају твоју породичну историју. Ја то нећу имати, с Катаринином и моја животна прича за мене је велика награда. У мом овоземаљском трајању огледа све што сам хтела и умела.

Фото: В. Данилов

 

Својој ћерки, глумици Катарини Жутић касно је признала да је глумица.

Фото: Милена Анђела/ТВ Новости

 

Петнаестак година је Каја играла у позоришту, на филму и телевизији да би јој Светлана тек тада казала да је сазрела, освестила себе као глумицу и да може мирно и без страха да је гледа.

- Највише сам се радовала - прича Светлана, када је добила Стеријину награду, једину коју ја никад нисам добила. То је за мене, њену мајку, било посебно важно. Ако Бог хоће да те казни и учини да се "наједеш" глуме, онда одреди да ти и дете буде глумац. Сваку Кајину младалачку трауму на путу глумачког сазревања ја сам двоструко пропатила. Трудила сам се да то пред њом прикријем да је не бих повредила и да јој у свакој муци будем ослонац. Хвала богу, то је прошло. Више немам трему кад је гледам у позоришту, на филму или телевизији.

Фото: ТВ Новости

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".