Глумица Милица Милша је у познатој теленовели "Игра судбине" игра главу улогу, а на снимању је провела чак 23 месеца! Из тог разлога не чуди чињеница да је од улоге Аде Каначки зарадила право богатство.

Фото: Катарина Михајловић

 

 

Милица Милша је од серије "Игра судбине" зарадила невероватних 227.700 евра! Она је захваљујући улози Аде Каначки постала најзапосленија глумица у Србији у последње три године, колико снима ту мегапопуларну теленовелу.

Фото: В. Данилов

 

 

- Милица Милша је потписала уговор по коме месечно има 22 радна дана са по 12 сати снимања. Дневни хонорари за познате глумце у теленовелама износе од 200 до 450 евра по дану снимања. С обзиром на то што је Милица главна глумица, добила је и највећи хонорар! Она је у последње три године на сету провела чак 23 месеца, па је укупно зарадила 227.000 евра! - прича за Информер извор близак продукцији ове серије и додаје да ће Милица имати још посла, па ће и више зарадити:

- Она је до сада снимила 586 епизода, али ту није крај. Планирано је да буде више од 800 епизода, по чему ће "Игра судбине" постати најдуговечнија домаћа серија. Милица и цела екипа сада имају двомесечни одмор, а крајем августа почињу снимање четврте сезоне ове мегапопуларне теленовеле - додаје извор.

БОНУС ГЛАЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".