Ова отмена дама живи обичним, породичним животом и своју приватност не излаже очима јавности, а у једном од ретких интервјуа који је дала за медије осврнула се на живот и брак са покојним супругом, из ког се може наслутити да нема претерано лепе речи о Оливеровој удовици Милени Ивановић Поповић.

Фото: Принтскрин Јутуб/Kosovo Online

 

 

- Постала сам део породице Ивановић давне ’82. године, када сам се удала за Оливера. У браку смо добили три сина, који су сада одрасли људи. Када сам пре 38 година постала део породице Ивановић, била сам задивљена слогом која влада међу њима и како је немогуће окренути једне против других. И сама потичем из породице у којој се негује дух заједништва, поштења и оданости, па смо тако и Оливер и ја васпитавали нашу децу. Верујте, тако је и дан данас, та слога међу браћом и сестрама у породици Ивановић је невероватна, сви дишу као једно. Став породице Ивановић је да се никада не коментаришу изјаве Милене Поповић - изјавила је својевремено Марина и додала: 

-Моја деца и ја живимо скромно. Ја живим и радим у Митровици. Деца су у Београду. Најмлађи и најстарији су подстанари, а средњи је засновао породицу и живи у свом стану. Имам троје унучади, две унуке које су имале прилику да их деда Оливер носи у наручју, а малени унук је рођен касније. Њих две, као сада праве девојчице редовно пале свеће деди на гробу. Најважније ми је да будемо здрави, сложни и живимо поштено и часно, баш како се живело у кућама Оливерових и мојих родитеља - испричала је прва жена Оливера Ивановића.

Фото: Принтскрин Инстаграм/milena_bogdan's profile picture milena_bogdan

 

 

Подсећања ради, Оливер је након развода са Марином упознао Милену којом се касније оженио и добио сина. Милена Ивановић је једном приликом говорила да је њихов сусрет био случајан, а да је због разлике у годинама веза наишла на неодобравање.

(Сторy)

БОНУС ВИДЕО:

Суђење за убиство Оливера Ивановића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".