Милош Мартиновић опростио се дирљивом поруком од супруге Наташе и двојице синова које је помахнитали Вук Бориловић убио на Цетињу.

 - Хвала ти за све што си урадила за Машана и Марка. Покушала си да их спасиш од олоша који вас је убио ни криве ни дужне. Борила си се цијелога живота за њих и сада сте опет заједно - пише у читуљи коју је објавио неутешни човек.

 - Ђецо моја, ваше одрастање ће заувијек остати у мом сјећању. Увијек са вама. Нека ми вас анђели чувају - пише у читуљи коју су дали баба и деда настрадалих малишана.

Данашње новине пуне су читуља којима се најближи опраштају од жртава масакра.

Наташа Пејовић Мартиновић и њени синови биће сахрањени данас на локалном гробљу у Бајицама.

Фото: Принтскрин

 

Само сат касније на локалном гробљу на Цетињу биће сахрањен њихов кум Милан Митровић који је кренуо да види шта се дешава у кући Мартиновића. Горан Ђуришић, ујак убице Бориловића, који је настрадао покушавајући да обузда помахниталог сестрића биће сахрањен на Градцу. Трочлана породица Дрецун биће сахрањена у 16 часова у селу Љубостињ.

На Цетињу је јутрос у 10 сати одржана комеморација трагично настрадалим суграђанима у масакру који се догодио у петак. Комеморацији су присуствовали родбина и пријатељи побијених Цетињана, председник Црне Горе Мило Ђукановић, премијер Дритан Абазовић, градоначелник Цетиња Никола Ђурашковић.

Вук Бориловић, подсетимо, убио је 10 суграђана у петак, а ранио њих шест пре него што је и сам убијен. Пуцњава је према наводима медија трајала дуже од 45 минута. Током крваве драме из ловачке пушке насумично је пуцао у подстанаре, комшије, затим екипу Хитне медицинске помоћи и припаднике полиције који су дошли на мессто пуцњаве, али и пролазнике.

Обдукција је показала да је имао барем пет улазних рана, а балистичари и патолози ће дати оцену из којих оружја је Бориловић погођен и које су ране биле смртоносне.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".