Ана Бекута, сврстава се у наше најбоље певачице народне музике, а гостујући у једној емисји открила је због чега се није у јавности представила правим именом и презименом, али и које је заправо значење њеног надимка.

Фото: АТА имагес

 

 

- У тој кући сам рођена, имам две млађе сестре Добрилу и Милину, тата Бранко је умро пре 22 године, умро је млад. Свој таленат сам наследила од њега, мама је скривала тај свој таленат. Детињство није било сиромашно, али није ни претицало, имали смо колико нам треба - рекла је Ана у једној емисији, а затим открила значење имена и презимена са којим је доспела у сам врх домаће музичке сцене:

- Човек са којим сам радила први албум рекао је да је моје име Нада досадно, у то време их је било бар 4. Мене моји мештани још увек зову Нада, а мислим да бих каријеру направила као Нада Полић. И једна и друга особа су сублимација оног што заправо јесам. На оба имена сам поносна. Ана Бекута је име које ми је више донело - изјавила је Ана.

Поносни родитељи

- Знам да су моји поносни, тата ми је то говорио док је био жив. Надам се да сам испунила његове жеље, колико је било у мојој моћи, трудила сам се да им приуштим све што су желели - казала је Бекута.

(Магазин Новости)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".